top of page
Dakisolatie

Dakisolatie & zolderisolatie - Uw dak of zolder isoleren met VAP Platte Daken (Beringen, Limburg): de slimme keuze voor het milieu – én voor uw budget

Dakisolatie voor platte en hellende daken

Uw dak isoleren levert u alleen maar voordelen op:

  • U geniet van een lagere energierekening

  • vergroot de waarde van uw eigendom.

  • U geniet het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur en verhoogt zo uw wooncomfort.

Dankzij de verlaagde energierekeningen verdient u uw investering in dakisolatie doorheen de jaren terug. Uw plat dak of hellend dak isoleren vergt bovendien geen immens budget. De energiepremies van diverse overheden en uw netbeheerder dempen de factuur.

VAP Platte Daken in Beringen (Limburg) werkt grondig, snel en efficiënt. Hiervoor gebruiken we diverse hoogwaardige kwaliteitsmaterialen

Zolderisolatie: de snelle manier om uw woning te isoleren

Hebt u een woning gekocht en wilt u voorlopig de zolderruimte niet gebruiken? Of wilt u wél isoleren, maar niet de budgetinspanning leveren die nodig is om uw dak te isoleren? Dan is zoldervloerisolatie een mooi alternatief. We plaatsen efficiënte isolatie op uw zoldervloer, zodat de warmte uit uw woonvertrekken niet kan ontsnappen via het dak. Deze manier van isoleren is snel, voordelig en levert mooie resultaten op.

U kunt er ook voor kiezen om uw hellend dak te isoleren langs de binnenkant. In dat geval plaatsen we isolatiemateriaal tussen of op het gebinte aan de binnenkant van uw dak.

Zolder isoleren

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG VOOR MEER INFORMATIE OF VRAAG EEN GRATIS OFFERTE VOOR DAKISOLATIE EN ZOLDERISOLATIE IN ANTWERPEN, LIMBURG EN VLAAMS-BRABANT!

bottom of page