Uw groendak plaatsen door VAP Platte Daken uit Limburg? Dat is kiezen voor een sterke prijs-kwaliteit!

0497 52 37 84

Aanleg van groendaken

Overweegt u een groendak te plaatsen? Dan is VAP Platte Daken uit Limburg uw partner om in groen te investeren. Wij plaatsen groendaken in heel regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant waar we gekend zijn om onze sterke prijs/kwaliteit en onze uitgebreide expertise. We plaatsen zowel extensieve als intensieve groendaken, op maat van uw dak, budget, wensen en situatie.

Het verschil tussen een extensief en intensief groendak

Een extensief groendak, ook wel vegetatiedak genoemd, is het lichtste dak en bestaat uit enkel natuurlijke begroeiing met vetplanten en andere onderhoudsarme planten, kruiden, grassen, enz. Dit type groendak leent zich perfect om op een bestaand dak te plaatsen en is niet echt beloopbaar. Een intensief groendak of daktuin kunt u het best vergelijken met een gewone tuin waar u ook echt in kunt wandelen. U vindt er naast lichtere beplanting bijvoorbeeld ook een terras of zelf bomen. Het vergt meer onderhoud zoals een gewone tuin, heeft een zwaardere belasting en vraagt om een verstevigende dakconstructie.

Een groendak ook iets voor u? Neem dan meteen contact op met VAP Platte Daken in Limburg en ontdek onze sterke prijs-kwaliteit!